Og De blæser jo på Miljøet!

Vi ved alle hvor vigtigt det er, at passe på klimaet.

Vi ved ligeså hvorfor man har indført parkeringsafgifter i hele indre by og vi ved også hvorfor man har bygget en Metro- ring omkring København - og dog.

Socialdemokraterne og Teknisk Forvaltning i Tårnby, har tilsyneladende ikke fattet det.

De vil det anderledes.

Alt dette skulle på sigt være med til, at gøre København til en renere og mere miljøvenlig by. Befolkningen skal lære at stille bilen og benytte sig af den offentlige transport.

Det lyder da meget godt.

Problemet er bare lige, at her i Tårnby har man besluttet, at det skal være så svært som muligt, ja nærmest umuligt på nogle tider af dagen at benytte sig af den kollektive transport.

Stilen bliver lagt af Fru Boller(A) formand for Teknisk Udvalg og Borgmesteren Henrik Zimino(A).  Al parkering omkring kommunens metrostationer i Kastrup og på Vestamager skal forbydes.

Max 2 timer parkering og så få busser som muligt skal kører ad metrostationerne. Det er da fuldstændigt bagvendt, ja nærmest en hån over for borgerne og miljøet.

Hvis man da så bare kunne tage bussen, den kører da godt nok 1-2 gange i timen.

Jeg tror vist, at jeg beholder bilen lidt endnu.

Man må sige, at det har været skønne spildte kræfter fra Københavns side i håbet om at få borgerne over i den kollektive transport, når vi er vidne til denne farce her i Tårnby ført an af Fru Boller og co.

Derfor vil vi fra Dansk Folkeparti' s side endnu engang gøre opmærksom på problemet. Løsningen er ikke flere parkeringsforbud, men derimod flere parkeringspladser og busser ved metrostationerne.

For klimaet og borgernes skyld.

Paw Karslund.

 
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE