Her er en mulighed for at fortælle om Jeres indtryk af hvad der foregår i vor kommune.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Sylvester, d. 10-05-2013
Tak for kigget, det er en virkelig fin hjemmeside (-:
Hjemmeside:
Skrevet af E. Sørensen, d. 19-03-2011
Jeg kunne godt tænke mig at høre om der er andre som kæmper med kommunen i sager om tilskud og andre ting, hvor kommunen kategorisk afslår alt og til og med opstiller kreative budgetter der viser et stort overskud i rådighedsbeløbet fra f.eks. kontanthjælpen.
I min sag mener kommunen således at der er et stort overskud af kontanthjælpen og opsparing er muligt til den ansøgte ydelse.
Problemet er bare at der ikke er overskud og ved kontrol at de medregnede udgifter fra kommunens side, er det så mangelfuld at det ligner organiseret svindel fra kommunens side.
Sagerne er sendt til Statsforvaltningen og Ankestyrelsen der begge godtager svindlen, selv Folketingets Ombudsmand lukker øjnene for svindlen, Hvad H.. sker der !!!
Kommunen mener, ikke alle udgifter kan medregnes når der opstilles et budget for et kategorisk afslag af en ansøgning, skal man så opsige eller undlade at betale disse udgifter er der spurgt kommunen. (afventer svar).
Et debat indlæg har været i 2770 ¨Dø af sult og frys ihjel¨ og jeg bedte kommunalbestyrelsen om en kommentar til indlæget og svar fra Zimino:
forkortet.
Bekræfter modtagelsen, afgørelser er efter Lov om aktiv socialpolitik, sagerne har været anket og medhold gives i kommunens beslutninger, og ombudsmandens ingen bemærkninger, jeg har ellers ingen bemærkninger til artiklen. Mvh.H.Z.¨

Spørgsmål til borgerne: Hvordan sparer man op til f.eks. en fyringsolieregning på 35.000,- kr årligt af en kontanthjælp på 10.000,- pr.mdr. samtidig med at betale alle øvrige udgifter og også at få noget at spise. Forslag modtages !

Øvrigt:
Har man kigget på det flotte kontorhus man har opført klods opaf Bryggergården i perfekt harmoni med omgivelserne ?
Her mangler også VVM.
E-mail:
Skrevet af jan wartacz, d. 29-08-2009
Kære Rene´Hvis du følger lidt med i hvad der sker omkring dig, så ville du også indtage et anden standpunkt og den som du prøver at beskrive om mig siger jo meget om dig selv, og da du jo ikke kender hele historien, ja så er det du skriver desværre helt ude i HAMPEN!Senest har dine kollegaer på Brandstationen misbrugt de stakkels børn - se selv diverse aviser idag!Så Hr. Rene Broholm, du har altid set ned på folk, som ikke lige var din kop the og fred være med det, men der er altså mange andre mennesker som mener

at der er noget galt i vor kommune!Ps. Jeg er medlem af A - i Tårnby, derfor kæmper jeg sammen med andre om at åbne øjnene for den sammenspist hed der er.

Ps. Jeg fravalgte, med hensyn til at handle med Tårnby, længe før at du viste noget, og det ligger der skriftlige dokumentation for, heldigvis.

Og du er altid velkommen til at besøge mig, hvis du vil se eller hører hvad vi alle har oplevet.Og skulle der mod vor viden være lagt noget frem på vor site, som du mener er direkte forkert, så kom endelig frem med det!

Med mange hilsnerF. Kontrolgruppentaarnby.Dk

Talsmand & Researcher.

Jan WartaczSkrevet af René Tillidsmand Dansk Metal, d. 29-08-2009
Sure rønnebær, Jan hvad har fået dit liv til og dreje så voldsomt rundt, så du vel ender med og blive bange for din egen skygge, vi er en del ansatte her i Tårnby Kommune som tydeligt husker dig, når du udøvede din såkaldte konsulent bistand i forbindelse med udskiftning af diverse køretøjer her i Tårnby Kommune, det var tiden hvor du havde sugerøret godt og grundigt nede i kommunens kasse, der var alt fryd og gammen, men da man fra Kommunens side ikke mere ønskede og gøre brug af din "ydelse", ja så ser det umiddelbart ud som om du er blevet godt og grundigt ond og modbydelig, og alt hvad der har med Tårnby Kommune og gøre, mener du åbenbart der er noget galt med, hvordan tror du de mennesker som du udvælger og forfølge døgnets 24 timer har det, og tror du selv du ville kunne bestå ærlighedstesten vil din gøren og laden blev kortlagt, Jan prøv og vær lidt positiv og opstil til et politisk parti og kæmp en fair og demokratisk kamp, hvis du mener der er så meget der skal ændres, Held og Lykke med det !!!
E-mail:
Skrevet af Jan Wartacz, d. 20-08-2009
Vel næppe den alene!
Med mange hilsner

F. Kontrolgruppentaarnby.Dk
Talsmand & Researcher.
Jan Wartacz
Skrevet af Allan, d. 20-08-2009
________________________________________
Fra: Allan Meyer [mailto:allan.meyer@amagerfoto.dk]
Sendt: 29. juni 2009 22:19
Til: kontrolgruppen
Emne: Re: Spørgsmål!
Nysgerrighed

Med venlig hilsen

Allan Meyer
Vinkelhuse 1, 1.th.
2770 Kastrup
Mobil 25 46 06 66
Skrevet af Jan Wartacz, d. 20-08-2009
Kære Allan,

Hvorfor vil du dog vide det?

Med mange hilsner

F. Kontrolgruppentaarnby.Dk
Talsmand & Researcher.
Jan Wartacz
Skrevet af Allan Meyer, d. 29-06-2009
Hermed et enkelt spørgsmål: Hvem udover dig står bag kontrolgruppen?
E-mail:
Skrevet af Allan Meyer, d. 06-12-2008
Har Socialdemokraterne i Tårnby, en Kæphest i spil?
- sådan lyder din seneste overskrift i en artikel om dit udestående med Terkel Spangsbo/Motormagasinet.
Jeg forstår ikke, hvorfor du skal blande Socialdemokratiet ind i et mellemværende mellem dig og Terkel Spangsbo - der er jo ingen sammenhæng.
E-mail:
Skrevet af Jan Wartacz, d. 24-11-2008
Kære Allan,


Jeg har fået til opgave at besvare dig og dit indlæg som du har sendt i går.Først vil jeg sige, at jeg er glad over, at lige netop du vil bruge lidt kræfter på at se på vor hjemmeside, det er altid dejligt at nogen gør det.

Og specielt fra dig, som har så tætte kontakter til Partiet, Socialdemokratiet.Dit indlæg handler om hvad du mener, eller andre i din omgangskreds mener, og det skal du have lov til – alles mening kommer gerne på vor hjemmeside, blot det at, vedkommende giver sig tilkende.
Nu spørgere du om to ting, og på de spørgsmål, vil jeg svare dig således;

Vi er uafhængige af økonomisk støtte fra noget som helst parti og vil derfor vise den anden side af de intriger og slagsmål som er tilstede hos nogle af vor politiker her i kommunen.Jeg, personligt, kan snildt se mange goder, men når det så begynder at handle om bedrag og svindel – så står jeg helt af og heldigvis så er der mange andre Borger, der gør det samme.

Vi har et positivt livssyn her i gruppen, men fælles for alle, er dog, at vi ikke vil finde os i overgreb på Borgernes rettigheder her i Kommunen og skal det så vises som en lang negativ liste, ja så bliver det sådan, at du så ser det!Men hvis du syntes, at det er brok, at ældre og svage beboer i kommunen, udsættes for overgreb i Deres eget hjem, fordi at kommunen svigter, ja så er det brok.

at Administrationen i kommunen, bedrager borgerne, ja så er det brok.Ja og vi kunne blive ved med at komme med eksempler, men vi vælger at bringe dem på sitet.


Til din oplysning, så er der en ny sag undervejs, den handler lidt om, hvem der i kommunens administration, betaler gerne en overpris for udførte handlinger, og desværre, er det en socialdemokrat, som kommer til at stå for skud.


Ps. denne mail, kommer også på site.


Med mange hilsner


F. Kontrolgruppentaarnby.Dk

Talsmand & Researcher.

Jan Wartacz

E-mail:
Skrevet af Allan Meyer, d. 23-11-2008
Kunne du ikke tænke dig at se lidt positivt på hverdagen og kommunen? Eller er du kun sat i verden for brok?
E-mail:
Skrevet af Terkel Spangsbo, d. 19-11-2008
Du bedes kontakte mig vedr. dig hjemmeside.
Terkel Spangsbo
4038 0450
E-mail:
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE